jag trivs!

hello!

gud vilken perfekt dag!!
solen sken som bara den, hämtade lillen på skolan och åkte och handlade med honom, han var en riktig ängel! när vi satt i bilen sa han "jennifer i love you" åååh så adorable!! en tår rann ner för kinden faktiskt!
efter det plockade vi upp Danai och vi åkte hem och började förbereda maten, då dom hade gäster fårn D.C in the U.S and A..
blev super god mat (made by me and Danai) följt av vin, och efterrätt! helt underbart vi bara satt och pratade om allt och inget!

så nu ligger jag här i sängen och bara njuter och suger in att den här dagen har varit så perfekt!
imorgon har jag lovat att ta hand om all disk, men det gör jag med glädje, för så mycket uppskattning jag får för det lilla jag gör, det är helt sjukt, dom tackar till och med när jag får lön!!

åh allt är så himla perfekt! till påsk ska jag till och med få följa med till SPA en stad där vattnet SPA kommer ifrån och vi ska tydligen bo på ett SPA,
jag menar jag är egentligen ledig under dom dagarna dom är där, och jag trodde att dom ville åka själva, men dom räknade in mig som en självklarhet!

jag har hamnat så rätt så rätt, även om jag saknar sverige så känns det som om jag vill vara här läänge!
för här får man verkligen uskattning när man gör något,
och mamman i familjen uchar mig till att träna och säger saker som "bra jennifer jag är stolt över digr"
hemma skrattar bara folk när jag säger att jag vill träna..
vet att det är på skojj, men lite peppning sitter aldrig fel! jag har nu blivit lite av ett hälso freak, tänker på vad jag stoppar i mig, äter mycket fulkorn, äter frukost lunch och middag och träningen har jag kommit igång med, allt har jag Meni att tacka för!!!

wow blev ett väldigt långt inlägg men slut poängen är i allafall att Jag Trivs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0